Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

KENIAO Banginis Cookie Cutter - 9.7 x 5 CM - Vandenyno Būtybių Sausainių Minkštas Duonos Sumuštinį Pelėsiai - Nerūdijantis Plienas

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€2.24

Sku: l3267
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : metalo cookie cutter keniao, kenio cookie cutter, slapukas silikono peliukas, keniao slapukas, mickey 19 cm cookie cutter, 6 cm cookie cutter, 1 cm cookie cutters, pelėsių mergelės kalėdų, cookie cutter arabiq, 63 cm, apvalios cookie cutter
  • Kategorijos: Bakeware

Prekės Informacija

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Plauti Indaplovėje: Taip
  • Modelio Numeris: KENIAO-BANGINIS
  • Tipas: Slapukas Įrankiai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Apdaila Tipai: Non-Stick
  • Slapukas Įrankiai Tipas: Cookie Cutters
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Svoris: 21 Grams
  • Dydis: 9.7 cm Wide, 5 cm High, 2.5 cm Deep Cut
  • Prekės Pavadinimas: KENIAO
  • Kartą Tipas: Gimtadienis, Šventės

Produkto aprašymas

Sertifikuota Maisto saugus.

*Išeiga 1/3 puodelio

2 1/2 puodeliai išsijoti miltų

0,3 MM storio, skirtingai nei įprasta, 0,2 MM storio rinkoje, sunkiai deformuojasi ir yra labai patvarus.

Kremas kartu:

Šis receptas leidžia apledėjimo teisę nuoseklumą vamzdynai.Dėl potvynių, įpilkite vandens, šiek tiek vienu metu pasiekti pourable nuoseklumas, pavyzdžiui, sunkiųjų grietinėlė.

Royal Apledėjimo

2/3 puodelio cukraus

Sklandus pjovimo krašto daro jį labai lengva naudoti.Tinkamas Dydis:

1 šaukštas pieno

1 puodelis cukraus

1/2 šaukštelio druskos

1 šaukštelis vanilės

Į pusėje paspauskite yra privaloma perdirbti, labai saugu naudoti.

Meduolių Receptas.

Parengti ir atidėti cool:

1 šaukštelis kepimo sodos

Nuotraukos Produktai, ant Delno

1 šaukštas maltų imbiero

3/4 puodelio konditerių cukraus pramonės, išsijoti

Sumaišykite visus ingredientus gerai.Chill bent 24 valandas.Įkaitinkite orkaitę iki 375°F(190°C).Roll tešlą ant šiek tiek miltais pabarstyto counter 1/4"storio ir supjaustyti su savo mėgstamą cookie cutters, tada perkelti slapukus į slapuką lakštai, kurie buvo išklotus pergamento popieriaus arba silikoniniai įdėklai.Kepkite 8-10 minučių, kol šviesios spalvos.Tegul slapukas šiek tiek atvėsti apie slapuką lakštai, tada perdavimo į vielos stovo atvėsti visiškai.Papuošti, arba tiesiog valgyti juos lyguma.Mėgautis!

Plauti Indaplovėje.Lengva ir Saugu Naudoti:

1 šaukštelis vanilės

1/2 šaukštelio druskos

Kremas kartu:

Maišoma tol, kol visi ingredientai gerai sumaišytas.Chill tešlą 3-4 valandas prieš valcuojant.Įkaitinkite orkaitę iki 375°F(190°C).Iškočiokite ant šiek tiek miltais pabarstyto counter 1/4"storio ir supjaustyti su savo mėgstamą cookie cutters, tada perkelti slapukus į slapuką lakštai, kurie buvo išklotus pergamento popieriaus arba silikoniniai įdėklai.Kepkite apie 8-10 minučių arba tol, kol šviesios spalvos.Tegul slapukus šiek tiek atvėsti ant slapukas lapas, tada perdavimo į vielos stovo atvėsti visiškai.Papuošti buttercream glaistant, royal apledėjimo, ar valgyti lyguma.Mėgautis!

Įveikė: 1 puodelio melasos

Matmenys(žr. nuotraukas žemiau)

1 puodelis nesūdytos sviesto, sušvelnėjo

Medžiaga:

Cukraus Slapukas Receptas

Maišytuvu vidutiniu greičiu 5 minutes

5 puodeliai miltų

Vaizdo Produktai

APIE MŪSŲ PRODUKTUS.

Sumaišykite kartu, tada pridėkite sviesto mišiniai, pakaitomis su aušinamas arbata:

1/2 arbatinio šaukštelio vanilės

Buttercream Glaistant:

Įveikė : 1 kiaušinis

1 svaras konditerių " cukrus

1/2 puodelio juodos arbatos

* Daro 16-24 slapukus.

Pridėkite ir plakite iki vientisos masės:

1/4 arbatinio šaukštelio citrinų sulčių

Nerūdijančio Plieno, nėra lengva rūdžių.

1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai

1 puodelis nesūdytos sviesto, sušvelnėjo

Sujungti:

Pridėti maisto dažiklis, jei pageidaujama.

6 šaukštai šilto vandens

Skelbimas:

Išlydyti: 1 šaukštas sviesto.

3 šaukštai meringue milteliai

2,5 CM (1 COLIO), Giliai iškirpti, dažniausiai naudojamas.

*Daro 16-24 slapukus.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas